Post Image

SV Blokzijl JO-15 kampioen!!

SV Blokzijl JO-15 is vandaag (18 januari 2020) najaarskampioen geworden in hun klasse. De wedstrijd die nog moest worden gespeeld in de najaarscompetitie werd vanmiddag in en tegen Heerenveen gewonnen met 8 – 0.
Meer lezen...
Post Image

Ledenvergadering SV Blokzijl 17 januari 2020

Vrijdagavond 17 januari 2020 zal er een Algemene Ledenvergadering worden gehouden van de SV Blokzijl afdeling Voetbal. Aanvang zal zijn 20:00 uur.
Meer lezen...
Post Image

Mary de Boer wint Oudejaarsklaverjassen SV Blokzijl

Mary de Boer heeft het traditionele Oudejaars Klaverjassen gewonnen van de Voetbalvereniging SV Blokzijl. Met een puntentotaal van 5708 punten bleef ze de concurrentie ruim voor.
Meer lezen...
Post Image

Oliebollenactie SV Blokzijl 2019

Op maandag 30 december 2019 komen wij weer langs u deur met onze oliebollen.
Meer lezen...
Post Image

Nieuwjaarsreceptie SV Blokzijl 2020

Zaterdag 11 januari 2020 zal er op het Sportpark de Uiterdijken de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van SV Blokzijl gegeven worden. Samen met leden, sponsoren, vrijwilligers, donateurs en alle inwoners van Blokzijl een toost uitbrengen op het nieuwe jaar 2020. Komt allen op zaterdag 11 januari om 16:00 uur (tot 20:00 uur) op het Sportpark de Uiterdijken.
Meer lezen...
Post Image

Oudjaars klaverjassen SV Blokzijl 2019

Zaterdag 28 december 2019 vindt het traditionele (Kerst)Klaverjassen plaats in de kantine van het Sportpark de Uiterdijken te Blokzijl. Nu genoemd het Oudejaars klaverjassen.  Aanvang zal zijn om 13:30 uur. Er zijn meerdere prijzen. Iedereen is welkom!
Meer lezen...
Post Image

SV Blokzijl ruilt shirtje met de KNVB

De KNVB staat daarom dit seizoen stil bij de viering van 130 jaar georganiseerd amateurvoetbal. Om dit jubileum te vieren is een uniek jubileumshirt ontwikkeld waarvan elke vereniging in Nederland dit seizoen één exemplaar krijgt.
Meer lezen...
Post Image

Worstenactie 08 november 2019 SV Blokzijl

Vrijdagavond 08 november vanaf 18:00 uur zullen de spelers en begeleiders van de JO-15 van SV Blokzijl weer aan uw deur verschijnen.
Meer lezen...
Post Image

Feestelijke afsluiting SV Blokzijl seizoen 2018-2019

Zaterdag 8 juni 2019 zal SV Blokzijl het seizoen 2018 - 2019 feestelijk afsluiten op het Sportpark de Uiterdijken aan de Kanaalweg te Blokzijl. Vanaf ongeveer 14.00 uur zijn alle leden welkom om deel te nemen aan onze activiteiten.
Meer lezen...
Post Image

De Halte “Al ruim 40 jaar meer dan een trouwe sponsor”

  Blokzijl, zaterdag 13 april 2019   “Al ruim 40 jaar meer dan een trouwe sponsor” Welke Voetballer is er...
Meer lezen...
Post Image

Steun de Clubkas en Stem op SV Blokzijl van 15 t/m 31 maart 2019

Tijdens Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) waaraan zij hun clubhart willen laten zien.
Meer lezen...
Post Image

Ledenvergadering SV Blokzijl 01 maart 2019 20:00 uur

UITNODIGING LEDENVERGADERING Hierbij nodigen wij u uit voor de ledenvergadering van SV Blokzijl afdeling voetbal op vrijdag 01 maart 2019...
Meer lezen...
Post Image

Nieuwe indelingen jeugd Voorjaar 2019 SV Blokzijl

Op de Website van SV Blokzijl staan weer de nieuwe indelingen op de pagina's van de desbetreffende teams. Kijk snel op www.svblokzijl.nl om je team te bekijken.
Meer lezen...
Post Image

Oudejaars Zaalvoetbal toernooi Dalzicht Oldemarkt

Zaterdagavond 29 december 2018 zal het traditionele zaalvoetbal toernooi gespeeld worden in het “Dalzicht” te Oldemarkt. Het toernooi wat gespeeld wordt is het jaarlijks terugkerende evenement in Oldemarkt om zodoende het kalenderjaar op een sportieve wijze te beëindigen.
Meer lezen...
Post Image

Ronald Klarenbeek wint Kerstklaverjassen SV Blokzijl

Afgelopen zaterdagmiddag hebben we weer het jaarlijkse klaverjastoernooi van SV Blokzijl gehouden. De score was erg hoog deze middag gezien...
Meer lezen...
Post Image

Marco van Beek Premium Cars steekt JO-17 SV Blokzijl in een nieuw tenue

Marco van Beek eigenaar van het gelijknamige autobedrijf Marco van Beek Premium Cars heeft zaterdag 8 december 2018 de JO-17 van SV Blokzijl in een geheel nieuw tenue gestoken.
Meer lezen...
Post Image

SV Blokzijl JO 17 Kampioen Najaarscompetitie 2018

Zaterdag 08 december 2018 is de JO-17 van SV Blokzijl kampioen geworden in de 2e Klasse. Klik op de link om het wedstrijdverslag te lezen.
Meer lezen...
Post Image

Kerstklaverjassen SV Blokzijl 2018

Zaterdag 15 december 2018 vindt het traditionele Kerst Klaverjassen plaats in de kantine van het Sportpark de Uiterdijken te Blokzijl. (SV Blokzijl) Aanvang zal zijn om 13:30 uur. Er zijn meerdere prijzen. Iedereen is welkom!
Meer lezen...
Post Image

Brigitte de Vries winnaar Clubheld van Steenwijkerland

Brigitte de Vries is winnaar geworden van de verkiezing van Clubheld van het Jaar, gemeente Steenwijkerland.
Meer lezen...
Post Image

Brigitte de Vries Clubheld van het Jaar (Stem Nu!)

Onze held van SV Blokzijl Brigitte de Vries is genomineerd bij de verkiezing Clubhelden van de Amateursport.
Meer lezen...
{"content_tail":"...","posts_per_page":"20","cat":["3"],"blogcategory_name":"","newdesign":"design-22","blogpagination":"false","gridcol":"3","showDate":"true","showCategory":"false","showContent":"true","words_limit":"20","showreadmore":"true","order":"DESC","orderby":"post_date","link_target":"_self","exclude_post":[],"posts":[],"showAuthor":"true","read_more_text":"Meer lezen...","media_size":"large","show_tags":"true","show_comments":"true"}