Sponsor Commissie

Sponsor Commissie SV Blokzijl

Sportvereniging Blokzijl wil u als bedrijf graag betrekken bij het verder ontwikkelen van een gezellige vereniging waar voetbal en plezier hoog in het vaandel staan.

Het is belangrijk dat een levendig stadje als Blokzijl een voetbalvereniging in stand houdt. Er is veel jeugd in Blokzijl en ook de vereniging heeft een groeiend aantal jeugdleden. Daarom wordt er de komende jaren veel energie in de jeugd gestoken. Zo is onlangs de technische commissie met ervaren en gedreven leden vernieuwd. Zij zullen zich volledig richten op het vanuit de jeugd door ontwikkelen van de vereniging. Goede eerste stappen zijn al gezet door o.a. het aanstellen van een jeugdcoördinator.

Om de sponsoring structureel meer aandacht te geven is er recent een sponsorcommissie aangesteld.

Voor de sponsormogelijkheden kijk verder onder het kopje sponsoren.

Leden Sponsor Commissie SV Blokzijl 2017 – 2018

Dick van Eerde
Mail naar DickBel met Dick
Sander Boxum
Mail naar SanderBel met Sander
Marco van Beek
Mail naar MarcoBel met Marco

Sponsor Commissie

Sponsor Commissie SV Blokzijl

Voor de sponsormogelijkheden kijk verder onder het kopje sponsoren.

Leden Sponsor Commissie SV Blokzijl 2017 – 2018

Dick van Eerde