Een Nieuw Seizoen, Nieuwe Shirts en Nieuwe Helden!

Onze sterren hebben een nieuwe look gekregen, en ze zijn klaar om het veld op te gaan!

Namens de sponsorcommissie en heel SV Blokzijl willen we al onze geweldige sponsors bedanken voor hun toewijding en steun. Jullie maken deze magische momenten mogelijk!

En tot slot, een groot applaus voor onze scherpschutter achter de camera, Ivo Boxum, voor het vastleggen van al deze sprankelende momenten!

Deel de liefde, deel de passie en laten we samen juichen voor SV Blokzijl!

Voor de snelste voetjes van SV Blokzijl JO7 – JM 1: Ze stralen nu nog helderder met hun shirts, rechtstreeks van Gerard Veenstra van de COOP Supermarkt in Blokzijl. Onder leiding van de onvermoeibare Rutger Prins gaan zij voor niets minder dan goud!

Niet te vergeten, onze talenten van SV Blokzijl JO7 – M 2. Met Kees Raggers die hen op het juiste pad leidt, kijken ze scherper dan ooit met hun shirts, wederom gesponsord door Gerard Veenstra van de COOP Supermarkt in Blokzijl. Dubbel goud voor onze sponsor COOP Veenstra!

Dan de toekomstige kampioenen van SV Blokzijl JO8 – JM 1. Onder het waakzame oog van Chris de Boer, zijn ze niet alleen jong en jeugdig, maar ook super stijlvol dankzij hun gloednieuwe shirts van Jennie Visscher van Visscher Kantoorinventaris uit Blokzijl!

En natuurlijk de vurige passie van SV Blokzijl JO9 – JM 1, met Mark Slagter die hen naar de overwinning leidt! Maarten van Zoggel van MVZ Culinair uit Blokzijl zorgt ervoor dat ze er op en top uitzien als de culinaire meesters op het voetbalveld.