Bovenste rij van links naar rechts: Michiel Klarenbeek (Leider), Bart Jan van Houwelingen, Joep van Beek, Janco Dragt, Stefan Zwanenburg en Dylan de Lange (Leider)  Onderste rij van links naar rechts: Jurgen Bouwhuis, Lars van Veen, Sil van Veen en Ron Grendelman.

Bovenste rij van links naar rechts: Michiel Klarenbeek (Leider), Bart Jan van Houwelingen, Joep van Beek, Janco Dragt, Stefan Zwanenburg en Dylan de Lange (Leider)

Onderste rij van links naar rechts: Jurgen Bouwhuis, Lars van Veen, Sil van Veen en Ron Grendelman.

Nieuwe Uitrusting voor SV Blokzijl 18+ Gesponsord door Marco van Beek Premium Cars en Debtt Group

SV Blokzijl 18+, een vooraanstaand voetbalteam, heeft onlangs een stijlvolle make-over gekregen dankzij de gulle steun van twee prominente sponsoren. Marco van Beek Premium Cars uit Steenwijk, bekend om zijn kwalitatieve autoverkoop en -service, en Debtt Group uit Dronten, een toonaangevende speler in creditmanagement, hebben samen het team voorzien van nieuwe uitrusting.

Marco van Beek Premium Cars, opgericht en geleid door Marco van Beek sinds 2008, staat bekend om zijn vernieuwende aanpak in de autobranche. Het bedrijf, dat in 2012/2013 de titel “Beste Nederlandse Autobedrijf van het Jaar” ontving, heeft de nieuwe wedstrijdtenues van SV Blokzijl 18+ gesponsord. Deze elegante tenues weerspiegelen de hoge kwaliteit en professionaliteit waar het autobedrijf voor staat.

Aan de andere kant heeft Debtt Group, een expert in creditmanagement, de nieuwe trainingspakken voor het team verzorgd. Deze organisatie, die zich richt op het optimaliseren van het order-to-cash proces en het verlagen van de DSO (days sales outstanding), benadrukt het belang van een sterke en ondersteunende samenwerking met hun cliënten. Hun sponsoring onderstreept deze filosofie door het ondersteunen van lokale sport en gemeenschap.

Samenwerking en Gemeenschapskracht

De combinatie van deze stijlvolle en functionele uitrusting van twee respectabele sponsoren geeft een nieuwe dynamiek aan het team van SV Blokzijl 18+. Het weerspiegelt niet alleen de sportieve aspiraties van het team maar onderstreept ook de kracht van lokale gemeenschappen en bedrijven die samenwerken om succes te bevorderen.

Deze nieuwe uitrusting zal ongetwijfeld bijdragen aan de teamgeest en prestaties van SV Blokzijl 18+ en staat symbool voor de steun en het vertrouwen dat de gemeenschap en lokale bedrijven in het team stellen. Het is een prachtig voorbeeld van hoe sport en lokale bedrijfsleven samen kunnen komen voor gemeenschappelijk succes en groei.

  Bovenste rij van links naar rechts: Michiel Klarenbeek (Leider), Bart Jan van Houwelingen, Joep van Beek, Janco Dragt, Stefan Zwanenburg en Dylan de Lange (Leider)  Onderste rij van links naar rechts: Jurgen Bouwhuis, Lars van Veen, Sil van Veen en Ron Grendelman.