Staand van links naar rechts: Robin de Boer, Eli ten Napel, Rutger Prins, Stefan Zwanenburg en Harm van der Linde.  <br />Gehurkt van links naar rechts: Ron Grendelman, Kees Raggers, Sander Driezen, Jan Peter Lok en Pieter Galema.

Staand van links naar rechts: Robin de Boer, Eli ten Napel, Rutger Prins, Stefan Zwanenburg en Harm van der Linde.

Gehurkt van links naar rechts: Ron Grendelman, Kees Raggers, Sander Driezen, Jan Peter Lok en Pieter Galema.

SV Blokzijl 35+ en Offringa Tractoren – samen sterk in de regio, op het veld en in het veld!

Op de nieuwe teamfoto poseert SV Blokzijl 35+ trots in hun nieuwe tenue, gesponsord door Offringa Tractoren uit Creil. Het team dat sterk presteert in de Poldercompetitie, staat klaar om na de winterstop en met een tweede plaats op zak de Poldercompetitie te hervatten.

Offringa Tractoren, bekend om hun deskundigheid in de verkoop en service van landbouwtractoren, staat achter dit team. Al ruim een kwart eeuw is Offringa dealer van Valtra, een merk dat net als het voetbalteam uit Blokzijl, staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Het team van SV Blokzijl 35+ staat klaar om de uitdagingen van de nieuwe seizoenshelft aan te gaan, en Offringa Tractoren staat klaar om hun klanten te ondersteunen met een uitgebreid aanbod van tractoren en een betrouwbare service.

Voor degenen die interesse hebben in het aanbod van Offringa, met zowel nieuwe als gebruikte tractoren, verwelkomt het bedrijf bezoekers in hun vestigingen in Creil, Coevorden en Oosterwolde. En natuurlijk is iedereen welkom om de teamgeest en nieuwe look van SV Blokzijl 35+ te bewonderen op de foto die trots op onze website pronkt.