Voor de seizoenen 2010 en 2011 is Hotel-Cafe-Restaurant Geertien te Muggenbeet exclusief Balsponsor voor SV Blokzijl. Dit wil zeggen dat de vereniging de komende 2 jaar altijd goede ballen heeft voor zowel de jeugd als de seniorenelftallen. Het bestuur en de sponsorcommissie zijn erg blij met deze geste en is Geertien dan ook erg erkentelijk.

Rust, groen en water zijn de karakeristieken van Hotel-Cafe-Restaurant Geertien. Het ligt in het plaatsje Muggenbeet, nabij Blokzijl, tussen de natuurreservaten Weerribben en Wieden.

Aan de ene kant kijkt de bezoeker uit over het meer, aan de andere kant over de weilanden. In de zomer wordt Geertien naast het reguliere zakelijke en regionale publiek, druk bezocht door varende en fietsende toeristen. In de winter, als er ijs ligt, strijken schaatsers er neer voor een kop warme chocolademelk of een kom hete snert, broodje warme worst of een andere versnapering, welke zowel binnen als buiten genoten kan worden, want Geertien is altijd paraat met een ‘Koek en Zopie’-tent langs het water.
Via de website www.geertien.nl  kunt u nader kennismaken met dit bedrijf.

Op de foto zijn te zien VLNR: Hilda Santbergen (Bestuurslid), Jacco Gorte Eigenaar Geertien, Wilma de Rooy-Gorte (Eigenaar Geertien), Ype van Dijk (Voorzitter), Jan Grendelman (Secretaris), Marco van Beek (Sponsorcommissie)