Winnaars Dick Alting en Jeffrey van het Meer

Winnaars Dick Alting en Jeffrey van het Meer

Op zaterdag 3 februari vond op Sportpark de Uiterdijken van SV Blokzijl een spectaculair koppeldarttoernooi plaats. Om 18:00 uur stonden 24 koppels klaar om in pouleverband de strijd met elkaar aan te gaan. De ambiance was uitstekend, mede dankzij deelnemers uit het hele land en vier speciale gasten uit België, wiens bijzondere reis naar het toernooi een inspirerend verhaal vormt op de website van SV Blokzijl.

Poulefase
De poulefase was intensief, waarbij elk koppel zijn uiterste best deed om een plek in de winnaars- of verliezersronde te bemachtigen. De eerste en tweede plekken in elke poule gingen door naar de winnaarsronde, terwijl de derde en vierde plekken zich kwalificeerden voor de verliezersronde. De vijfde en zesde plekken hadden de eer de rest van de avond de sfeer te verhogen en de deelnemers aan te moedigen, onder het genot van het rijkelijk vloeiende goudgele gerstenat.

Winnaarsronde
De finale van de winnaarsronde was een spannende strijd tussen Dick Alting en Jeffrey van het Meer uit Vollenhove en Pieter de Jonge en Henk Krol. Het koppel uit Vollenhove wist de overwinning op hun naam te schrijven en ging er met de welverdiende eer vandoor. Mick Tinga en Rene Petter eisten de derde plaats op.

Verliezersronde
In de verliezersronde streden Bas Knoppers en Raymond Driezen tegen Thijs van Oppenhuizen en Laurens Wind voor de hoogste eer. Uiteindelijk waren het Bas en Raymond die als winnaars uit de bus kwamen. Jeroen Hoolsema en Pascal IJspeert veroverden de derde plaats.

Speciale Vermeldingen
Een opmerkelijke prestatie werd neergezet door Rene Petter met de hoogste finish van het toernooi: een indrukwekkende 100.

Met spannende wedstrijden, fantastische finishes en een geweldige sfeer was het koppeldarttoernooi van SV Blokzijl een zeer geslaagd toernooi.

Winnaarsronde 1e plek:
Dick Alting en Jeffrey van het Meer

Winnaarsronde 2e plek:
Pieter de Jonge en Henk Krol

Winnaarsronde 3e plek:
Mick Tinga en Rene Petter

Verliezersronde 1e plek:
Bas Knoppers en Raymond Driezen

Verliezersronde 2e plek:
Thijs van Oppenhuizen en Laurens Wind

Verliezersronde 3e plek:
Jeroen Hoolsema en Pascal IJspeert