Jubileumjaar gaat van start met voetballer/-ster van het jaar verkiezing

Dit jaar viert s.v. Blokzijl haar 90-jarig bestaan. Gedurende dit jaar zullen er diverse activiteiten georganiseerd worden.
Op 29 januari a.s. ‘trapt Blokzijl af’ met de jaarlijkse feestavond. Werd er voorgaande jaren alles uit de kast getrokken om er een heuse gala-avond van te maken, dit jaar staat in het teken van samenwerken en teamspirit. Wat dit precies inhoudt voor deze avond, blijft nog even een verrassing, maar de kleding voor een gala mag in de kast blijven hangen.
Wat niet veranderd is, is de voetballer/-ster van het jaar verkiezing. Na deze avond mag een speler van het eerste, tweede en dameselftal zich voetballer/-ster van het jaar noemen. Zullen er dit jaar verrassende genomineerden zijn, of zijn deze kaarten inmiddels al geschud…?!
De gehele avond zal onder leiding staan van niemand minder dan Bert Keizer. Muzikale ondersteuning vindt hij in de persoon van DJ Patrick.
Tijdens deze feestavond hoopt s.v. Blokzijl naast de spelers van het eerste, tweede en dameselftal ook de sponsoren, donateurs en vrijwilligers (en hun partners) te mogen verwelkomen.

Datum: 29 januari 2011
Aanvang: 20:30 uur
Locatie: M.F.C. De Ploats, Blokzijl