Beste speler van Sv Blokzijl,

 

Hierbij nodigt Sv Blokzijl jullie uit mee te doen aan de techniek en loop scholingstraining, verzorgd door Erik Nieuwenhuis uit Zwolle.
Daarvoor hebben we twee avonden gereserveerd, maandag 9 maart en maandag 16 maart.
De demotraining zal bestaan uit een 40 minuten techniek en loopscholing en 15-20 minuten partij.

 

Trainers en coaches(van alle jeugd elftallen) van jullie wordt verwacht aanwezig te zijn. Dit omdat Erik verschillende oefeningen laat zien op het gebied van techniek en loopscholing. Hoe toe te passen in de wedstrijd, hoe aan te leren.
Voor de trainer van desbetreffend team dat de training onder gaat wordt verwacht Erik te ondersteunen waar nodig.

 

Voor de trainers en coaches nog het volgende. Na afloop (21.00 uur) wordt er na gepraat over het hoe, wat en waarom. Sv Blokzijl verwacht dat de trainers-coaches daarbij aanwezig zijn. Op basis van 2 of misschien 3 trainingen die avond kun je verschillen en mogelijkheden zien.

 

Voor de ouders is er ruimte en gelegenheid met eigen ogen te zien hoe een techniek en looptraining in zijn werk gaat. Is dit een toegevoegde waarde voor de spelers? Er is gelegenheid om vragen te stellen, Erik zal deze in samenwerking met Sv Blokzijl(TC) beantwoorden.

 

Kortom bij deze demotrainingen is naast, het ondergaan door de spelers, er ook een ontwikkelmoment voor trainers en leiders en daarnaast kunnen ouders mee kijken en inschatten wat een toegevoegde waarde in de toekomst kan zijn.

 

De kantine is vanzelfsprekend open.

 

Heb je  vragen dan kun je, je richten naar Jan Grendelman of Theo Dragt.

 

 

Met vriendelijke groet,

 


Bestuur en Technische Commissie Sv Blokzijl