Vrijdag 9 en zaterdag 10 augustus organiseert SV Blokzijl de 2e editie van het Tamek toernooi. Tijdens deze editie strijden 6 teams om de overwinning. Wedstrijden zullen verdeeld worden over de vrijdagavond en zaterdag. Klik hier voor het programma van het hele weekend.

 


We beginnen het toernooi op vrijdagavond, waar om 19.15 uur wordt afgetrapt voor de 1e wedstrijden. Na de wedstrijden zal Buurvrouw FM vanaf 21.30 uur de avond voorzien van een gezellig stukje muziek en kan er tot 1.00 uur gezellig gefeest worden in onze kantine.


Zaterdagochtend staat er voor de deelnemende teams een ontbijtbuffet  klaar. ‘s Ochtends vanaf 10.30 uur gaan we verder met de wedstrijden. Het toernooi zal afgesloten worden met een finale tussen de 2 beste teams. Na de wedstrijden zal rond 15.00 uur de prijsuitreiking plaatsvinden. Vanaf 14.30 uur staat er een BBQ gereed en daar kunnen jullie tegen een vergoeding lekker mee-eten. Na de prijsuitreiking is een ieder vrij om te gaan waar hij wil maar we hopen natuurlijk dat het nog lang gezellig blijft op ons sportpark.


Komt allen naar Sportpark de Uiterdijken om dit gezellige toernooi mee te maken op vrijdag 9 en zaterdag 10 augustus!