SV Blokzijl kijkt naar de toekomst en ziet in de JO-17 een heel talentvol en ambitieus elftal. Daarom vinden zij ook dat daar ingeinvesteerd moet worden door het aantrekken van een jeugdtrainer.

 

Blij is de jeugdcommissie van SV Blokzijl dan ook dat zij kunnen meedelen dat er voor SV Blokzijl JO-17 een nieuwe trainer hebben gevonden. Dit is geworden Roelof Talen.

 

Roelof is 65 jaar. Een gehuwde man, met 2 kinderen en 5 kleinkinderen, woonachtig in Staphorst.

Hij heeft zelf gevoetbald van zijn 16e tot en met zijn 31e jaar bij VV Staphorst waarvan 8 jaar in het 1e elftal.

 

Roelof talen is oefenmeester/trainer geweest bij de volgende clubs:

• VV Staphorst 12 seizoenen, zowel Senioren als A junioren
• Vitesse’63 Koekange, selectie 1e Elftal en A- junioren
• SC Rouveen, A-Junioren
• Olympia’28 Hasselt, Senioren en A –Junioren
• WZC Wapenveld, A-Junioren

 

 

 

Al met al een zeer verdienstelijke staat van dienst. Wij denken dat we in Blokzijl zeer tevreden moeten zijn met het aantrekken van zo’n geroutineerde trainer. Roelof Talen ziet het als een uitdaging om met zijn ervaring, enthousiasme en ambities de JO – 17 van SV Blokzijl door training en begeleiding op het niveau te laten spelen waartoe ze in staat worden geacht. De laatste jaren ligt zijn voorkeur duidelijk bij het trainen van jeugdteams.

 

De jeugdcommissie ziet veel potentie in de JO-17. Daarom proberen ze ook een langere termijn visie te hebben met deze groep. Het streven is om deze jongens door te laten stromen als groep naar de JO-19 (voorheen A junioren).