Woensdag 15 oktober a.s., in de herfstvakantie, zal organisator SportsGen sportmarketing met medewerking van de scouts van sc Heerenveen tijdens de Jonger Oranje Talentendag op zoek gaan naar voetbaltalent in de regio Noordoostpolder. Locatie van deze plezierige voetbaldag is het complex van ASV Dronten.
Lekker voetballen, nieuwe vriendjes maken en een onvergetelijke voetbaldag onder het oog van scouts van profclubs beleven. Dat zijn de ingrediënten waar jongens en meisjes – geboren tussen 2003 en 2009 – van zullen smullen tijdens de Jonger Oranje Talentendag bij ASV Dronten.

 

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag wordt er een 4 tegen 4 toernooi gespeeld en is er voor de keepers een speciale clinic. Alle jongens en meisjes krijgen de kans hun droom te verwezenlijken: een stage bij sc Heerenveen en/of een plek in het Jonger Oranje (regio)team.


De scouts van sc Heerenveen selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie regioteams van Noordoostpolder in de leeftijdscategorieën Onder 9 jaar, Onder 11 en Onder 13. Zij gaan meedoen aan de grote Jonger Oranje finale aan het einde van het seizoen in Wormerveer. Daar worden drie Jonger Oranje teams geselecteerd door alle meewerkende profclubs. Jonger Oranje is het talententeam dat een seizoen lang tegen profclubs speelt en deelneemt aan internationale toernooien. De ultieme kans om gescout te worden!

 

De ervaring leert dat alle deelnemers een fantastische en leerzame voetbaldag met vooral heel veel plezier beleven. In het verleden hebben meer dan 50 kinderen via Jonger Oranje de overstap gemaakt naar een profclub. Zij zijn allemaal een stap dichter bij het verwezenlijken van hun droom.

Dit seizoen (2014-2015) zijn er in totaal 16 Jonger Oranje Talentendagen door heel Nederland m.m.v. 10 profclubs: sc Heerenveen, AZ, FC Utrecht, NEC/FC Oss, PSV, De Graafschap, Vitesse, VVV-Venlo, Sparta Rotterdam en FC Volendam. 

 

Kijk ook op www.jongeroranje.nl (voor inschrijven en meer informatie)