S.V. Blokzijl organiseert dit jaar haar jaarlijks terugkerende bazar op zaterdag 21 december a.s. Van 16:00 uur tot 20:30 uur is iedereen, van (heel) jong tot (heel) oud welkom in M.F.C. De Ploats om te kijken wat er allemaal te beleven is op de bazar, welke prijzen er te winnen zijn en om te genieten van de gezellige sfeer. De entree is gratis.

 

Er zijn natuurlijk tal van spelactiviteiten. Nieuwe activiteiten, maar ook activiteiten die vroeger ook gedaan werden. Hierbij kan gedacht worden aan onder andere: luchtbuksschieten, spijkerbroek hangen, sjoelen, blikgooien, diverse raad- en kansspelletjes en nog veel meer. De prijzen die er te winnen zijn, liegen er niet om! Bij de spelen wordt natuurlijk onderscheid gemaakt tussen jeugdige deelnemers en volwassen deelnemers. s.v.  Daarnaast zal ook het alom bekende rad van avontuur niet ontbreken. Hiermee zijn werkelijk prachtige prijzen te winnen die er niet om liegen! Blokzijl heeft heel veel ondernemers uit Blokzijl en directe omgeving, Marknesse en Vollenhove bereid gevonden om een mooie prijs beschikbaar te stellen of een helpende hand te bieden. Net als voorgaande jaren gaan  Gerrie Smedes en Hendria Bakker zich de komende dagen vooral in de keuken begeven om  speciaal voor de bazar overheerlijke taarten en cakes te bakken, die ook te winnen zijn op de bazar.

 

Voor de innerlijke mens wordt natuurlijk ook gezorgd: Tinus en Alie Galema van De Ploats zorgen voor een heerlijke (winterse) hap en Kevin Drieënhuizen en Tirza Boes nemen, net als vorig jaar, het bakken van overheerlijke ‘knieperties’ voor hun rekening.

 

De opbrengst van de bazar zal gebruikt worden voor de aanschaf van nieuwe materialen.

 

S.V. Blokzijl bedankt de volgende bedrijven/personen, die belangeloos iets beschikbaar hebben gesteld voor de bazar:

 

(klik op de sponsor om website te openen)

 

M.F.C. De Ploats
s.c. Heerenveen
Auberge aan het Hof 
Autobedrijf Christiaan 
Kapsalon Jolande
Drogisterij De Vergulde Gaper
Bouwbedrijf Knoppers 
Schoonheidssalon Ladybird 
Mini Resto De Halte
Kitty’s Kapsalon
Coop supermarkt Aalbersberg 
Bakkerij Joop Prins
Kaatje bij de Sluis
Rodi 
Café Restaurant Sluiszicht 
Kapsalon Trijnie
Speelwarenhuis De Hoek
Keurslagerij Pees 
Grand café – Restaurant Prins Mauritshuis 
H&H Melktransport
Kledingverhuur Mooiverkleed 
Massagepraktijk Mariejanne 
Tante Katet 
Zus en Zoos 
Tutola 
De Strandhoeve 
Pit’s vlees – Egmen Pit
Viskar Noorloos – Urk
Massagepraktijk Bremer 
Zwembad De Waterwyck 
Hendria Bakker
Gerrie Smedes

 

S.V. Blokzijl hoopt u aanstaande zaterdag te mogen verwelkomen!