Feyenoord wint zaalvoetbaltoernooi SV Blokzijl.

Woensdagavond 30 december was er weer het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi van SV Blokzijl in MFC Dalzicht te Oldemarkt. Zowel het eerste, tweede als de dames werden gemixed door elkaar ingedeeld. Er waren 5 teams die streden om de eer van Blokzijl en deze teams waren, Ajax, PSV,AZ, FC Twente en Feyenoord.
Met een volledige onderlinge competitie bleek uiteindelijk het team van Feyenoord het sterkste. Alle wedstrijden werden gewonnen en dus de terechte winnaars.
Het team bestond uit de volgende spelers: Martin Pees, Pieter de Jonge, Boaz Mooiweer, Rutger Prins en Marleen Holtland. Na afloop werden ze dan ook door de voorzitter gefeliciteerd met de overwinning en kregen ze een slagroomtaart die uiteraard direct werd opgegeten. Opvallend deze avond was dat van de 30 spelers die meededen er maar liefst 19 spelers het net wist te vinden. De topscoorder van het toernooi werd Stefan Zwanenburg met 7 goals en hij kon een consumptie ophalen aan de bar. Het was een gezellige en druk bezochte avond waar veel publiek uit Blokzijl aanwezig was.

Uitslag:
Feyenoord 4-12
FC Twente 4-6
AZ 4-5
PSV 4-4
Ajax 4-1

Topscoorders:

Stefan Zwanenburg 7
Marco van Beek 6
Boaz Mooiweer 6
Rutger Prins 6
Pieter de Jonge 5
Everard Rabbinge 5