Zaterdag 19 mei om 9.00 de wedstrijd F1 Blokzijl tegen Tonego F1G.

Aan het weer zal het niet liggen het zonnetje doet goed z’n best. Toby komt ons team helpen, want Milan kan vandaag niet spelen. Tonego begint sterk, maar gelukkig Damiën onze keeper maakt een geweldige redding. Helaas wordt het in de 5 minuten 1-0 voor Tonego. Blokzijl heeft last van de opening van het vaarseizoen en zijn niet vooruit te branden. Al gauw scoort de tegenpartij weer een doelpunt 2-0. Toby komt erin en wat kan die jongen toch verdedigen hij gaat er volop in, super. En dan begint Blokzijl te ontwaken uit hun diepe slaap, Twan doet een mooi voorschot en Kyran schiet de bal er schitterend in het is nu 2-1 voor Tonego. Maar onze jongens en meisjes gaan door ze hebben de smaak te pakken 2-2 door een voortreffelijk schot van Anne. Toch laat Tonego het er niet bij zitten Jörgen probeert de tegenstander nog tegen te houden, maar helaas Tonego scoort net voor de rust 3-2. Na een peptalk van Theo en Egmen gaat Blokzijl beginnen aan de tweede helft. Anne staat nu op doel. Janick doet een mooi schot, maar helaas geen doelpunt. Toch laat hij het er niet bij zitten en even later scoort Janick alsnog het is nu 3-3. Kyra doet haar uiterste best in de verdediging, ja mannen daar kom je niet zo maar om heen. Manon krijgt een mooie bal toegeschoten en gaat er vandoor op weg naar de keeper van de tegenpartij, maar helaas de bal gaat net langs het doel. Tonego grijp nu zijn kans en schiet er één in 4-3. Blokzijl laat zich niet kennen en doet er alles aan om nog een doelpunt te scoren en ja hoor een prachtige voorzet van Toby en een schot
van Janick GOAL 4-4. Wat is het toch spannend en wat zijn Tonego en Blokzijl aan elkaar gewaagd. Na 20 minuten fluit de scheidsrechter, de wedstrijd is afgelopen, 4-4 super gedaan jongens en meiden. Na een moeilijk begin en 2-0 achterstand hebben jullie het toch voor elkaar gekregen om een eindstand van