Hee Robert, bedankt voor het doorgeven van de pen!
Dan moet ik nu ook maar iets over mij zelf vertellen.

Ik ben Pieter Galema, 18 jaar en woon in Blokzijl. Ik 2 zussen en een stel ouders.
Ik ben geboren in Oudega W ( Friesland) waar ik tot mijn achtste heb gewoond.
Hier ben ik ook op mijn vijfde begonnen met voetballen, dit heb ik tot mijn achtste gedaan bij VV Oudega. Nadat mijn vader na 12 ½ jaar toe was aan een nieuwe uitdaging, zijn we in 1999 naar Blokzijl verhuisd.

In Blokzijl ben ik mijn voetbal carrière begonnen in de F-jes waar ik toen best wel van baalde want in Oudega zat ik al bij de E pupillen. Sinds ik bij Blokzijl voetbal, heb ik alle teams en bijna alle posities wel gespeeld. In de begin jaren hebben we veel trainen gehad van Harm Boes. Onze leider was Gert Mooiweer en dat heeft hij tot de C junioren vol gehouden. Na volgens mij de D pupillen, hebben we regelmatig een andere trainer gehad en ook erg wisselende resultaten geboekt. Toen ik uiteindelijk in de B’s zat, was het af en toe nog al moeilijk om een compleet team op de been te houden omdat er spelers waren vertrokken. In het A1 team was het ook niet altijd gemakkelijk om een compleet team bij elkaar te krijgen, maar door een top leider als Fokko, wou toch iedereen zo vaak mogelijk aanwezig zijn! Na een jaar in de A’s te hebben gespeeld, ging ik samen met een aantal spelers van de A’s naar het “eerste” En daar speel ik sinds dit jaar vast in en hoop dat nog lang te mogen doen!

Dit was mijn verhaal. Boaz Mooiweer nu is het jouw beurt!

Groeten Pieter Galema