Hallo,
Ik ben Boaz Mooiweer, zo goed als 18 jaar en woon mijn hele leven in Blokzijl. Ik woon aan de Barend Loosweg samen met mijn ouders, broertje en zusje. Doordeweeks ga ik naar Emmeloord naar school, als het een beetje redelijk weer is natuurlijk op de brommer, mooi werk! In Emmeloord zit ik op het Emelwerda college in de 6e van het vwo, dit jaar examens, dus flink aan de bak. Nadat ik geslaagd ben ga ik waarschijnlijk Business Management studeren. Aangezien ik voor deze studie richting Utrecht moet zal de trainingsopkomst volgend jaar waarschijnlijk niet al te hoog zijn…..

Nu even over mijn voetbalcarrière. Net als vele anderen ben ik begonnen met voetbal vanaf mijn 5e jaar. In de 13 jaar dat ik nu voetbal heb veel verschillende trainers en leiders gehad (wellicht een reden waarom de resultaten ook niet altijd even florissant waren).Ook was het niet altijd even gemakkelijk een team op de been krijgen. Maar uiteindelijk ondanks gebrek aan spelers, zeker in de laatste paar jaren (B’s en A’s), heeft er toch altijd (hecht) een team gestaan. Van dit team hebben vorig jaar ongeveer 6 jongens de overstap naar de selectie gemaakt. Dit was voor een aantal overigens niet eerste keer dat we meededen met het eerste, wegens gebrek aan spelers in het eerste had ik er al genoeg wedstrijden op zitten in het eerste voordat ik ‘echt’ bij de grote jongens hoorde.
Dit seizoen is het niet helemaal gegaan als gehoopt. Na een sterk begin in de voorbereiding, zowel collectief als individueel, is dit seizoen toch niet helemaal geweldig. De wat mindere prestaties zijn deels een gevolg van de vele blessures waarmee we gekampt hebben dit seizoen, jongens sterkte! Hopelijk kunnen we nu na de winterstop de draad weer oppakken en nog wat punten bij elkaar sprokkelen!
Ik geef de pen door aan Harm v/d Linde: Speler van het Jaar van het tweede elftal!! We zijn allemaal natuurlijk erg benieuwd naar zijn verhaal!
Laters,
Boaz Mooiweer