Beste Ouders/verzorgers,


SV Blokzijl start met een speciale “Trainingspakken-actie. Voor een zeer aantrekkelijke prijs kunt u nu voor uw kind(eren) een SV Blokzijl trainingspak bestellen.

Het pak is van het merk Hummel en is voorzien van het SV Blokzijl logo op de voorzijde van de trainingsjas en op de achterzijde staat SV Blokzijl groot geprint. Optioneel kan het trainingspak ook van initialen worden voorzien op zowel de jas als de broek. Daarnaast biedt de vereniging de mogelijkheid ook andere “Hummel” kledingstukken zoals shirts, korte broek, regenjas, etc. te bestellen met speciale vereningskorting.
Mede dankzij diverse acties zoals een bingo-avond, worstenverkoop en sponsors kunnen wij dit fraaie trainingspak tegen een zeer gereduceerd tarief aanbieden. Wees er dan ook snel bij want de gereduceerde prijs geldt alleen voor de eerste 100 trainingspakken.
Om ervoor te zorgen dat u de juiste maat kiest organiseren wij twee speciale zogenoemde pasavonden. Op vrijdag 11 april en vrijdag 18 april kunt u van 19:00 tot 21:00 in de kantine de juiste maat komen passen. Bestellen kunt u via het bestelformulier (een voorbeeld is tevens bijgevoegd). Betaling contant (en liefst gepast) bij inlevering van het bestelformulier.
Om ervoor te zorgen dat onze jeugd er goed en verzorgd uitziet met de trainingspakken hebben wij ook een gebruikersvoorschrift gemaakt hoe je om dient te gaan met de trainingspakken.


In bijgevoegde bijlagen vindt u nog meer informatie.

 

Wij hopen u dan ook te mogen begroeten op een van de pasavonden. Heeft u nog vragen, bel dan met Kees Polkerman (tel. 06 53 628 477 ) of Fijko Roozeboom (tel. 06 50 882 756).

Met vriendelijke groet,


Het organisatieteam
(Peter Kragt, Hendrik Donker, Fijko Roozeboom, Kees Polkerman, Arie Vrolijk)

Bijlagen:

Bestelformulier Voorbeeld bestelformulier Gebruiksvoorschrift