Duizend euro voor voetbal

dinsdag 20 december

Blokzijl – De bazar van de voetbalvereniging in Blokzijl heeft duizend euro opgebracht. De bazar werd zaterdag gehouden in De Ploats. Er waren veel spelletjes, zoals darten, sjoelen, blikgooien en luchtbukschieten, waar kinderen voor vijftig euro cent en volwassenen voor een euro aan mee konden doen.
Daarnaast had een aantal voetballers van de jeugdelftallen glazen potjes versierd, die werden verkocht. De organisatie is dik tevreden. Al met al was de bazar een daverend succes te noemen. Zo groot succes zelfs, dat het bestuur gelijk heeft besloten in 2012 wederom een bazar te organiseren, aldus Marion Dunnink

Bron: Steenwijker Courant

Bazar S.V. Blokzijl daverend succes!

De bazar die S.V. Blokzijl afgelopen zaterdag heeft georganiseerd, heeft veel bezoekers getrokken.
Met een prachtige kerstboom als decor – beschikbaar gesteld door Melktransport H&H – kon men van 15.00 uur tot 20.00 uur voor een klein bedrag meedoen aan diverse spelen zoals luchtbuksschieten, darten, sjoelen, spijkerbroek hangen, blikgooien, diverse raadspelletjes en voor de lekkere trek kon men terecht bij een jeugdspeler die ter plekke de lekkerste knijpertjes voor je bakte. Daarnaast liep er een heuse mystery guest rond. Aan deze mystery guest, verkleed als kerstman, konden vragen gesteld worden om er vervolgens achter te komen wie deze persoon was. Het kerstmanpak werd beschikbaar gesteld door Kledingverhuur Mooiverkleed. Ook aan het avondeten was gedacht: Tinus en Alie van M.F.C. De Ploats serveerden overheerlijke snert, broodjes beenham, patat en diverse andere snacks.
Door de enthousiaste aanwezigen (jong en oud) zat de sfeer er al snel in. Iedereen deed hard zijn best om bovenaan de scorelijsten te blijven en een gezond competitiegevoel was op een aangename manier duidelijk zichtbaar.
Natuurlijk mocht het alom bekend Rad van Avontuur niet ontbreken. Onde de bezielende leiding van de trainer van het eerste elftal, de aanvoerder en balvaste verdediger van het tweede elftal en de voorzitter van S.V. Blokzijl zorgden zijn voor een wervelende presentatie hiervan.
Rond 20.00 uur werden de winnaars van alle activiteiten beken gemaakt. De personen die niet meer aanwezig waren tijdens de bekendmaking zullen deze week hun prijs thuis ontvangen. Deze prachtigen prijzen werden beschikbaar gesteld door veel verschillende bedrijven waar S.V. Blokzijl hen enorm dankbaar voor is.

S.V. Blokzijl is zeer blij met alle personen die geholpen hebben met de organisatie van de bazar, het opbouwen en afbreken van de bazar en die de stands bemand hebben.
Al met al was de bazar een daverend succes te noemen. Zo groot succes zelfs, dat het bestuur gelijk heeft besloten in 2012 wederom een bazar te organiseren.

Bron: De Nieuwsbode