Woensdag 6 mei is er een Frans Hoek keepersdag bij Flevo Boys. Een hele mooie gelegenheid voor de keepers (vanaf 6 jaar) om een dag specifiek bezig te zijn en om training te krijgen van DE keepersopleiding van Nederland.


Onder leiding van professionele keepertrainers van Frank Hoek Sport word er met enorm veel plezier gewerkt aan techniek, inzicht en bepaalde vaardigheden. Daarbij strijdt je ondanks trainen mee om misschien wel de beste keeper te worden van district Noord of ga naar de “finale” dag om je kunsten te laten zien samen met de beste keepers van Nederland.


Een hele mooie gelegenheid voor de keepers van s.v. Blokzijl om specifiek en onder begeleiding van professionals een dag te trainen en om te werken aan het talent.


s.v. Blokzijl organiseert niet maar wil meedenken en meewerken en eventuele aanmeldingen bundelen om zo samen wat neer te zetten. Denk aan vervoer, begeleiding en natuurlijk samen met eventuele ouders ook voor contact en gezelligheid.


Kosten voor deze dag: €19,90 p.p.


Dan krijg je naast professioneel trainen ook en gratis t' shirt, een verzorgde lunch en nog leuke goodies.
Via onderstaande link vind je meer informatie betreffende deze “dag voor de keepers”.
Eventuele vragen, nog liever aanmeldingen kan je doorgeven aan:

 

Martijn de Vries
06-29546781
tc@svblokzijl.nl / martijndvries@hotmail.com


Info website Flevo Boys:
http://www.flevoboys.nl/6-mei-frans-hoek-keepersdag-bij-flevo-boys#.VSmai_msVOI


Wij hopen een aantal aanmeldingen te mogen ontvangen, al 2 ontvangen!
Dan kunnen we samen de inzet bundelen om bijvoorbeeld vervoer en begeleiding samen te regelen en hoeft men dat niet zelf te regelen.