Wolvega DA1- Blokzijl DA1 (1-0) 5-1

Wolvega nog onverslagen, en wij ook nog onverslagen! Dat beloofd een mooie wedstrijd te worden. Voor de wedstrijd zeiden wij: ‘We gaan hier 3 punten weg pakken!’
Helaas mocht het niet zo wezen . Maar dat het een mooie wedstrijd was, was wel zo!

Voor de wedstrijd moesten we nog snel even allemaal in tenue op de foto bij de hoofdsponsor voordat wij met volle moed naar Wolvega toe konden rijden en het voetbal kon beginnen.

Wij waren erg gewaagd aan elkaar. De eerste helft hadden wij de pech dat zij wel scoorden, en wij niet. Er werd bij beide ploegen goed naar elkaar gespeeld en er werd echt gevoetbald. Tijdens de rust (1-0) hoorden wij de meiden van Wolvega zeggen: Blokzijl is goed zeg! .
Aangezien we dat alleen in de cijfers nog niet hadden bewezen, moest dat toch nog even gebeuren. En ja hoor, Monique maakte de 1-1.
Tot nu toe nog helemaal geen paniek! Jan kon met een gerust hart het veld verlaten en op vakantie gaan. Paula gaat zijn plek de komende 3weken vervangen, want ja als Jan weg gaat, doet hij het gelijk ook goed!

Maar nog geen 2 minuten later scoorde Wolvega en werd het 2-1. En daarna nog 3, 4 en 5 -1. Alle goals kwamen vanuit een corner.. Wij weten dus waar wij op moeten gaan trainen! Ype, een verzoekje van de dames, graag trainen op corners, zowel verdedigend als aanvallend.