Zaterdag 13 september, St Jansklooster.
De streekderby tegen VHK altijd leuk om te spelen. Beide partijen waren gewaagd aan elkaar. Net als de wedstrijd zo verliep het score verloop ook. Blokzijl kwam 0-1 voor maar daar liet VHK het er niet bij zitten. Na een uitbraak werd een speler van VHK met een nuttige overtreding het scoren belet. De vrije trap die genomen werd ging er als nog in. Via de muur was de keeper(Matthijs) kansloos 1-1.
In de rust werd F1 nog even aangesproken over hun goed voetbal. Ga zo door, bal naar voren en huppa scoren met die hap.
Blokzijl meer in bal bezit, in de tweede helft kon niet echt door drukken en de kansen die ze kregen maken. Toch viel de 1-2. Terecht staan ze voor. Maar VHK maakt vlot weer 2-2. Even staan we niet op te letten.
We krijgen kansen en kansen maar geen goal. Gelukkig raken we nog een keer het doel en staan met 2-3 voor. Ook nu is het binnen een minuut gelijk 3-3. Je zou bijna zeggen, scoor in de laatste seconde dan kan VHK niet meer langs zij komen.
Maar ja dat mocht niet zo zijn. Een verdwaalde bal belande bij een VHK speler die hem in het doel wist te tikken 4-3.
Helaas voor F1 want die hadden echt hard gewerkt en goed gespeeld, maar ze stonden met lege handen. Verdriet hadden ze niet want volgende week is er weer een potje ballen!