Zaterdag 10 maart mochten we weer het veld op, naar het prachtige kunstgrasveld in Sint Jansklooster.

De samenstelling van het team had een paar kleine wijzigingen, de dames Kyra de Lange en Manon Polkerman, stonden hun mannetje tussen de jonge mannen. Ook Twan Veeneman liep de longen uit zijn lijf. Verder waren er de voor ons bekende gezichten van F1; Janick Dragt, Milan Maklenburg, Jorgen Stap, Kyran Boes, Damien Pit en Anne Kragt. Op het doel stond ook een nieuw gezicht Kewin Skoczen.

In Sint Jansklooster moeten we altijd vol aan de bak, maar we begonnen sterk en zo stond het al snel 0-1 door een doelpunt van Milan. Toen zakten we wat in en kregen we wel kansen, maar wisten ze niet de benutten. Na de rust werd het snel 1-1, maar ook Milan wist het net te vinden en werd het 1-2. Maar we hadden nog niet met onze ogen geknipperd of het was 2-2. Toen moest het gebeuren en de nieuwe leider/trainer Theo Dragt zette alle zeilen, heel Klooster kon hem horen en bracht Janick de stand op 2-3.

Als toeschouwers konden we zien dat er wordt getraind op het overspelen en dat ze dit ook steeds meer gaan doen. Verder proberen ze wat meer door te schuiven op het veld.

Het was een spannende pot voetbal met 2 ploegen die aan elkaar gewaagd waren, maar we hebben de 3 punten meegenomen naar Blokzjl en niet in Klooster laten liggen.

Ga zo door jongens en meiden, het was erg leuk om naar te kijken en ook erg spannend.