Zaterdag 27 oktober moesten de E2 spelers om 8.00 uur verzamelen op het parkeerterrein van SC Blokzijl. Het had die nacht gevroren, het was koud maar wel een prachtige ochtend om een potje te voetballen. Helaas verzuimde een ouder om te rijden, zonder de coach ervan op
de hoogte te brengen! Gelukkig waren er enthousiaste ouders die wel wilden rijden en zo
vertrokken we naar Sint Jansklooster. Aangekomen op het sportveld bleek dat we niet om 9.00 uur moesten spelen, maar om 10.00 uur (Theoooooo)!!! We doken met z’n allen de kantine in en Theo trakteerde (om het goed te maken ha, ha) de spelers op een  heerlijk flesje A-drink en de ouders op een lekker bakkie koffie/thee. De ouders zaten gezellig om de tafel en de kinderen vermaakte zich prima bij de tafelvoetbal. De tijd vloog voorbij en de spelers gingen zich klaar maken voor de wedstrijd. De wedstrijd begon goed, Manon had een mooie actie maar helaas de bal raakte de lat. De tegenpartij kwam terug, maar Krijn en Steven waren goed aan het verdedigen, hierdoor kreeg VHK geen kans om een doelpunt te maken. Ondanks dat er foutjes werden gemaakt, bleef de bal aan de goede kant. Esmee en Janick schoten
een paar keer hard op het doel van de tegenstander, maar hij wilde er niet in. Lucas was vandaag in topvorm en voetbalde de sterren van de hemel. Steven haalde nog een keer uit naar de bal, maar raakte de lat. Na 20 minuten gespeeld te hebben floot de scheidsrechter, rust.
Na een peptalk van Theo en Arie werd er begonnen met de tweede helft. Steven schoot vanaf het midden op het doel, jammer er net over heen. VHK liet het er niet bij zitten en kwam gevaarlijk in de buurt van Lucian, maar Stan schoot de bal de andere kant op. Daan probeerde via de flank de tegenstander te passeren, maar de tegenpartij schopte de bal over de achterlijn. Hierdoor kreeg Blokzijl een corner. Manon nam de corner en schoot richting Janick die de bal vervolgens op het doel schoot, doelpunt (eindelijk). Dit zetje heeft Blokzijl nodig en je ziet het terug in hun spel, ze gaan erin geloven. Esmee doet nog een super voorzet naar Janick en die zorgt dat Blokzijl voor komt te staan met 2-0. Dan fluit de scheidsrechter, de wedstrijd is afgelopen. Het ging moeizaam maar Blokzijl heeft terecht gewonnen.