Zaterdag 6 maart was het dan zover, eindelijk weer buiten voetballen en vandaag tegen St. Jansklooster. We hadden ook 2 nieuwe spelers, Jan en Max van de F1. Sam Pölkerman hoort vanaf nu ook bij ons maar was helaas ziek. Er vielen geen doelpunten in de eerste 15 minuten, maar toen gaf Dave een voorzet op Marvin die speelde door naar Max en die tikt de bal in het net , GOAL!! 0-1. toen ging Marvin er vandoor met de bal daar ging de bal zo in het doel, GOAL!!0-2. De tweede helft begon en er werd niet zo heel snel gescoord maar toen gebeurde het de tegen partij scoorden de 1-2. Dat was wel jammer maar we stonden nog voor dus. En toen ging Jorn in de aanval hij pakte de bal af en 2 spelers voorbij en daar ging de bal in het net,GOAL!! 1-3 was de eindstand.