Zaterdagochtend 11.00 uur in Vollenhoven begonnen we aan de tweede wedstrijd na de winterstop. Regen, wind, modderig veld kortom, alle ingredienten voor een goede pot voetbal. En dat werd het! De scheidsrechter had nog niet gefloten voor het begin van de eerst helft of onze F2 ging masaal ten aanval. De ene kans volgde op de ander maar de eerste 5 tot 10 minuten zonder resultaat, Toby Boonstra en Steven Vrolijk misten net of de keeper van VENO zat er goed bij. Maar dan eindelijk de 1-0, een schitterend doelpunt van Toby en niet lang daarna schreef hij ook de 2-0 op zijn naam. Was dit nu al de beslissing? Niets bleek minder waar want ineens was daar de 2 -1 . Nu werd onze F2 pas echt wakker! Als een team ging men ten strijde, Lucas Molenaar en Janick Dragt zorgden dat VENO geen enkele keer richting Frans Fokkes, de keeper, kon komen. Ja, onze Frans kreeg het zelfs koud door al dat niets doen! Damien Pit en Milan Makelburg stonden hun mannetje op het middenveld en Kyran Boes zorgde voor de nodige solo’s die de tegenstander volledig het bos in stuurden. Vooral het samenspel was indrukwekkend, Milan gaf de ene mooie pass na de ander, Steven strooide met voorzetten en Toby vond dat scoren toch wel heel erg leuk. Binnen 15 minuten had Toby er dan ook 6 op zijn naam staan. Janick die samen met Lucas vooral de eerste helft elke aanval van VENO opving kreeg de smaak te pakken en kwam een aantal keer gevaarlijk mee naar voren. De tegenstander wist zich nu helemaal geen raad meer en jawel Janick scoorde gewoon 2 keer. Daarna was het Steven die een pass van Lucas prima afrondde, 9 – 1 ! Toen was het de beurt aan Kyran, na wederom een prachtige solo en doorjagen zette hij de einduitslag op het scoreboord 10 – 1! De masaal meegekomen supporterscharen was niet alleen onder de indruk van de uitslag maar met name van de manier waarop werd samengespeeld, in een woord FANTASTICH! Zeker als je bedenkt dat een speler als Damien nog maar net bij de groep zitten maar spelen alsof ze al jaren meedoen! Jongens fantastich gedaan en laat Creil zaterdag maar komen.