zaterdag 2 november moesten we tegen Urk D4. wij mochten aftrappen. We speelden een beetje slordig maar al snel kwam het doelpunt van Daan 0-1.
hij speelde de keeper uit. Snel daarna maakte bram de 0-2 het was een mooischot in de linker hoek. toen gaf krijn een perfecte diepte bal die maakte Daan mooi af in de verre linker hoek. 0-3. Toen scoorde            Urk 1-3 het was een schot in de verre hoek. We begonnen weer iets beter te voetballen dus toen scoorde bram weer het was een mooi uitgespeelde goal. toen was er rust.
stand bij rust 1-5. We begonnen aan de 2e helft Urk D4 mocht aftrappen. we waren snel weer aan balbezit. toen begonnen we weer goed de bal rond te spelen. uit al dat tikken ontstond een goede kans en jan maakte hem meet een mooie volley af die net over de keeper heen ging 1-5. ze trapten weer af en ze waren de bal weer snel kwijt toen speelden Auke de bal naar Jan en hij begon te tikken met bram en toen maakte bram hem mooi beheerst in het hoekje af. daarna vloot de scheids af. Eindstand 1-6