Zaterdag was het weer zover; de toppers mochten weer ballen. En wat waren ze weer fanatiek. Je merkte dat hele sinterklaasgebeuren  geen invloed op ze hebben gehad.
Ze waren net zo fanatiek als altijd. Helaas was Niek er niet bij, die lag ziek op de bank.
We begonnen super, gelijk al een aanval in de 1e minuut. Helaas onbenut maar in de volgende minuten kwamen er nog een aantal kansen. nadat Flevo Boys van de schrik was bekomen, kregen zij ook een aantal kansen en die werden helaas benut. Zo werd het al heel snel 0-3. Matthijs kreeg ze even om de oren.
Tja, das schrikken….Dus dan maar extra hard aan de bak en ja hoor uit een corner werd er gescoord door onze kleine Sebastiaan. Zo, ook Lucinda werkte en rende als een gek. Menig Flevo jongetje hield haar niet bij en toen kon dus ook een doelpunt scoren, ja hoor 2-3.
Toen gebeurde het onmogelijke; er werd hands gespeeld door een Flevo jongetje in het strafschopgebied  en de scheids gaf een penalty…
Dat hadden ze nog nooit meegemaakt. Maar dit was natuurlijk wel de ultieme manier om gelijk te komen. Met een schijnbeweging van Lucinda, knalde Jan- Hinze hem erin. Gelukkig, het was 3-3…en dat was de eindstand!! Super gebald toppers. Ik ben trots op jullie!! Op naar SVM voor nog een wedstrijd voor de winterstop..

Groetjes Brigitte