Afgelopen Zaterdag 25 april een thuiswedstrijd tegen de koploper Espel.
En in de regen gingen we van start.
Blokzijl liet er geen gras over groeien, en ging direct in de aanval, na  2 minuten stond Sebastiaan al alleen voor de keeper en knalde zonder aarzelen de 1-0 binnen in de rechter hoek.
In de 10e minuut werd Sebastiaan weggestuurd door Lucinda via de linker flank , en vanaf links schoot hij de 2-0 binnen
In de 13e min werd de bal breed gelegd door Niek en kon Sebastiaan via links de bal in de rechter hoek schieten en Blokzijl op 3-0 voorsprong zetten.
In de 15e minuut door slecht uitverdedigen van Espel, kon Sebastiaan de bal onderscheppen en doorlopen op de Keeper , met een handige kap beweging de doelman van Espel op het verkeerde been zetten en de 4-0 binnen tikken.
Gelijk na de aftrap in de 17e minuut komt de bal voor de voeten van Jan-Hinse terecht door een foute terugspeelbal van Espel, na een prachtige solo komt hij in de positie om meedogenloos uit te halen  op de goal van de tegenstander, de keeper van Espel kon er ternauwernood een redding uit persen , maar de bal viel voor de voeten van Sebastiaan die in de rebound de 5-0 binnen tikt.
En door weer slordig uitverdedigen werd het ineens druk voor de goal van Espel, en als een duveltje uit een doosje stond kylian voor de doelman van Espel en met een prachtig schot door het midden knalde hij de 6-0 binnen voor Blokzijl.
De 2e helft ook hier was Blokzijl genadeloos na 2 minuten kwam Sebastiaan via links op de keeper aan en kon zo met een mooi schot in de rechter hoek de stand uitbreiden naar 7-0.
Via de linker kant van Espel was meer te halen en dat deed Sebastiaan met een prachtig schot in de 15e minuut langs de keeper in de rechter hoek bracht hij Blokzijl op 8-0
En in de 17e minuut werd Sebastiaan met een prachtige mooi geplaatst schot van Niek weggestuurd door het midden en bracht daarmee de eindstand op 9-0 voor Blokzijl.
Een meer dan verdiende overwinning voor Blokzijl die met goed voetbal liet zien dat je ook de koploper met 0 punten naar huis kunt sturen!