Zaterdag 6 september jl.


Het was weer zover, de toppertjes van F1  gingen naar Staphorst om een wedstrijd te spelen in de bekercompetitie.
Niet iedereen ging mee want er was ook afzwemmen en ja, dat is natuurlijk ook erg belangrijk.  Volgens mij hebben ze het ook gehaald dus hierbij…gefeliciteerd!!


We gingen dus met een klein ploegje, namelijk Kyllian, Caithlin, Lucinda, Sebastiaan, Matthijs en de reservespelers Jesse en Sander.
Aangezien de toppertjes al zelf behoorlijk hadden gerend en gespeeld was het warm spelen niet helemaal meer nodig en we stonden al gauw aangekleed in volledig tenue op het veld en waren er klaar voor!!
We stonden er natuurlijk met de vaste supporterskern en de koffie bij de hand en onze coach Theo stond ook langs het veld te springen…
Na wat heen en weer gespeel tussen de 2 doelen leek het alsof Staphorst op voorsprong kwam maar dit doelpunt werd afgekeurd, gelukkig.
Daarna kwam Blokzijl met een aanvalsoffensief waar Staphorst toch even van moest slikken.
En ja, we kwamen op voorsprong….Helaas keurde de scheids ook dit doelpunt af want we kregen een vrije trap…
En dan hebben we natuurlijk onze meester in discussies, Theo ging er  op af…
Helaas had dit geen baat, dus we gingen weer door en dat had zin.
We kwamen al gauw op voorsprong door doelpunten van Jesse en Sander. Het werd 0-3, iedereen kreeg vleugels want rook naar winst. De dames Lucinda en Caithlin verdedigde goed en Matthijs wist de bal goed weg te trappen. De kleine Sebastiaan vloog overal tussen door. Even kwam de dip en Staphorst scoorde  2x. Ach, dat lieten we niet over onze kant gaan en dat zullen ze weten ook…BAM eindstand 2-5..oh yeah!! Op meerdere gebieden zullen ze ons in Staphorst niet vergeten… Wat een super wedstrijd en een oppepper voor de toppers.  Dit smaakt naar meer!!


Tot de volgende keer


Team F1