De spanning voor deze wedstrijd was te snijden. Ten eerste was dit onze eerste thuiswedstrijd in Blokzijl en tegen een tegenstander met enige (positie) reputatie.

Vorig jaar hadden de Blokzijlse dames nog verloren in Dwingeloo maar daar tegen overstond dat hun kantine echt fantastisch was.  De dames trokken veel bezoekers waar een gemiddeld elftal van zowel Veno als Blokzijl jaloers op zijn. 

Naast de vrouwelijk aspecten was men zeer benieuwd wat het gezamenlijke elftal VeBlo ging doen.  De eerste 10 minuten waren niet voor Veblo en we standen al snel achter. Toen kwam ons team op gang en al snel stonden we met 3-1 voor.  In de tweede helft  zijn er wat strategische wissels gepleegd om dat we nog een zwaar programma voor de boeg hadden. 

Ook in de tweede domineerde we op het veld. Meestal kwamen we er met uit met goed voetbal. Af en toe wat nonchalant achterin waardoor we onnodige een aansluitingstreffen moesten incasseren.

Gelukkig herstelde de dames en met een mooi doelpunt hebben we de kans gecreëerd om verder te gaan in de beker competentie. 


Programma van de komende week:


Vrijdagavond 3 september : uit in Darp, 1e ronde 7 tal toernooi tegen Rouveen, DVSV, en DESZ, aanvang 19.00 uur
Zaterdagmiddag 10 september : 11 tal competitie Uit tegen Ens vr 1, aanvang  14.30 uur.
Zaterdagmiddag 17 september:  11 tal competitie Uit tegen Olde Veste 54 Vr2, aanvang  14.30 uur.