Zaterdag 9 november moesten we aantreden tegen Oosterstreek, voor ons zeker geen onbekende. Het najaars zonnetje scheen lekker en met een klein windje was het goed vertoefen op het veld. De eerste helft hadden we de wind mee en al vrij snel lag de eerste goal al achter de goed keepende vrouw van Oosterstreek. Zoals vaker dit seizoen was Monique degene die scoorde met een mooi bekeken schot van randje zestien. Bij het teruglopen naar de middenlijn melde Renah aan Jan dat het "los" was. Wat dit betekende wist lang niet iedereen maar nadat Oosterstreek in hun eerste aanval de 1-1 scoorde, was het Renah die het laatste zetje gaf aan de bal, na een strakke corner die werd doorgekopt. Nou Renah was wel degelijk los en het werd ons nu wel duidelijk wat Renah bedoelde (vaker fitnessen ‘s ochtends Renah :-P). Hevig discussierend bij het schrijven van dit verslag wie nou de derde of wie niet de derde scoorde. Laten we het zo doen dat Marjolein na een goed voetballende combinatie de 3-1 aantekende en ik zelf na een slechte doeltrap van de keeper de 4-1 in de rechter bovenhoek knalde. Of het nou Marjolein of ik was die verantwoordelijk was voor de 3-1 of de 4-1 dat maakt verder ook niet uit. Helaas moest Paula na een wat ongelukkige tackle van de spits van Oosterstreek het veld verlaten. Jan maande iedereen tot rust en kwam met de theorie ja ja op zijn cruiyffiaans: Als je tegen de scheidsrechter zeurt, krijg je hem vanzelf tegen je!!!!!!!!!!!!
Waarre het niet dat in de tweede helft ene Jan Grendelman met een oerkreet SCHEIDS LET TOCH EENS OP MAN!!!!!! over het veld schreeuwde. Toen was het inmiddels al 4-2 geworden na een mislukte voorzet die in het doel achter Janine dwarrelde. Waar we vorige week tegen Sport Vereent onze beste tweede helft hebben gevoetbald, speelden we vandaag onze slechtste. Ik zeg maar zo die hebben we dan voor dit seizoen alvast gehad.
Rest me nog een ding!!!!!!

Het wist u datje!!!!!!!

Wist u dat……………………..Marjolein een heel lief washandje had met leuke schattige schelpjes!!!!!!!!
Bij deze geboren het washandje van de maand.

Wist u dat……………………..Er ruzie wordt gemaakt wanneer een kleedhokje maar één lekkere douchje heeft????

Wist u dat……………………..Wanneer u hondenpoep onder de schoen heeft, u even Janita de Jonge moet bellen!!!!

Wist u dat……………………..Er koude douches zijn, en dat vaak dezelfde personen dat mogen ervaren, Denise, Nadine, Paula zijn jullie alweer wat opgewarmd?? Ik wel :))))

Wist u dat……………………..Dat we u aankomde week graag zien langs de kant als we thuis moeten voetballen om half 3 tegen Udiros/Wispolia. (kan ook half twee zijn).

Groetjes Yvette Teune