Dit wordt een  historische dag voor de F2 kanjers.
Het begon die dag niet goed. Vrijdags waren de velden nog redelijk te bespelen maar die nacht is er een berg water naar beneden gekomen met als gevolg dat in Blokzijl veld 2 eruit lag. Dus er kon daar niet gespeeld worden. Maar dat was op zich geen probleem want F2 moest uit naar Hasselt.
Er is nog even van te voren gebeld naar Hasselt en daar hadden we een GO!
Daar gingen we; alleen we misten een aantal spelers; Onze goalie Jan-Hinze en Mats, de kleine Sam en Harieke. Ja, wat nu; kijk en daar komt onze eerste geluk om de hoek; F1 was vrij. Daar konden we dus een speler van meenemen en dat deden we dan ook. Ook Sem Bos was er weer bij.
We begonnen dus, ondanks de missende spelers, met een super team; Kyllian op goal in de 1e helft, Luuk in de 2e helft op goal, Sem, Matthijs, Louis, Caitlin, Niek, Jesse.
De 1e helft was een doelpuntenregen van Blokzijl. Het feest was begonnen. We kwamen met 1-6 voor te staan met doelpunten van  Niek en Jesse. Het leek alsof Blokzijl vleugels had.
Dat had de tegenpartij ook in de gaten en die zette in de 2e helft een nieuwe speler in. Die had effect. Het werd 1-7 maar toen begon ook Hasselt, 2-7 en gauw daarna 3-7. Gelukkig sloeg Blokzijl terug met 3-8.
Het leek of Blokzijl even in een dip zat. Want daarna sloeg Hasselt echt toe met 4-8, 5-8, 6-8,7-8 en 8-8. Dat was behoorlijk balen maar gelukkig hebben we onze trouwe supporters die Jesse net voor het einde naar het winnende doelpunt schreeuwden.
En dat bedoel ik met die historische dag; voor het eerst dit seizoen hebben we gewonnen……En wat waren we blij!!!
En wat denk je; dit smaakt naar meer!! Je kan niks van te voren voorspellen maar stel je eens voor………Nou ja we zien wel!!
Dit was een super leuke wedstrijd om bij te zijn en die kanjers doen het toch maar even…….
Groetjes van een F2 moeder/ supporter