Nog 2 minuten dan gaat de wedstrijd beginnen, een prachtige ochtend voor een mooi potje voetbal. Het fluit signaal klinkt, vrij snel wordt het eerste doelpunt door Olympia gemaakt. Daarna passeerd Blokzijl de verdediging Max Kik maakt 1-1. Het wordt 2-1 en Bram van Beek voorkomt met een schitterende redding naast Dave Holman (onze keeper) wederom een vrij uitgespeelde kans. In de eerste helft scoort Olypia nog 4 doelpunten tot 6-1. Daarna wordt door goed samenspel van Jan Roozeboom en Sam Polkerman op het middenveld, Sam van Bentem vrijgespeeld. Een werkelijk prachtige aktie langs de linkerflank, 6-2. De verdediging heeft het zwaar, Ruben Otten en Ilse Stap knokken voor wat ze waard zijn. De een na de andere redding wordt door Dave gestopt maar helaas het wordt toch 11-2. In de 2de helft krijgt Blokzijl 5 minuten voor tijd een verdiende penalty, maar helaas deze wordt gemist. De eindstand wordt 12-2.
Het mocht helaas niet lukken deze ochtend, de tegenstander was fysiek sterker. We hebben de sterke Jurgen Bouwhuis op het middenveld gemist vandaag. Vanaf de zijkant zagen de toeschouwers Masja Kielstra, Alette Holman, Albert van Bentem, Jan Otten en Fijko Roozeboom dat jullie met z’n allen hebben genoten van dit spelletje. Hier gaat het uiteindelijk toch om. Complimenten voor jullie inzet jongens, het was een mooi gezicht!
Na afloop hebben we met z’n allen nog 2 verjaardagen gevierd in onze eigen kantine. Dave en Bram zijn weer een jaartje ouder geworden, proficiat jongens!