Zoals elk jaar heeft SV Blokzijl de voorbereidingen getroffen voor haar jaarlijkse verkoop van oliebollen.

De voorbereidingen om de actie te laten verlopen conform de richtlijnen waar wij allemaal momenteel mee te maken hebben, waren al in een vergevorderd stadium.
De grondstoffen voor de oliebollen al besteld, de huis aan huis flyers al gedrukt, digitale winkelmand via de webshop van SV Blokzijl al ingericht en menig digitale vergaderingen al gehouden.

Toch, na zorgvuldig overleg, hebben wij als bestuur van SV Blokzijl moeten besluiten om de Oliebollenactie van het jaar 2020 niet door te laten gaan.

Wij willen onze vrijwilligers (de bakploeg, de venters) kunnen garanderen dat de omstandigheden waarin ze werken coronaproof zijn. Dit kunnen wij niet 100% garanderen en daarom hebben wij deze spijtige beslissing moeten nemen.

Wij hebben geloof in de toekomst en zullen daarom in het jaar 2021 u weer voorzien van onze overheerlijke oliebollen!

U kunt SV Blokzijl toch steunen op een andere manier!

In het jaar van haar 100 jarig bestaan, heeft ook SV Blokzijl het niet makkelijk. Het Coronavirus gooit roet in het eten en hebben we al heel lang geen activiteiten meer gehad op ons sportpark.

Ondertussen lopen onze vaste lasten gewoon door. Niet alleen het huidige seizoen, maar ook de eerste maanden van het nieuwe seizoen zullen onzeker zijn.

U kunt SV Blokzijl helpen door deze lastige periode te loodsen. Zodat we straks het nieuwe seizoen met z’n allen weer kunnen sporten, maar natuurlijk vooral om weer lol en plezier te hebben.

U kunt vandaag nog doneren! Elke donatie, hoe groot of klein dan ook, gaat ons helpen.

Scan met uw telefoon de QR Code, deze zal u doorsturen naar de pagina
van de doneeractie van SV Blokzijl.

Blijf gezond en hopelijk zien we elkaar zeer binnenkort weer!

SV Blokzijl wenst u Fijne Feestdagen en vooral een Gezond 2021!

U kunt ook de doneerpagina benaderen via de volgende link:
https://www.doneeractie.nl/help-sv-blokzijl-door-de-coronacrisis-heen/-47703