Na de deceptie tegen Ens stond nu Olde Veste op het programma. Ook nu speelde we weer op kunstgras en en dat gaf enige spanning. De blesures van Ens waren letterlijk en figuurlijk nog niet genezen.

Ook de tegenstander was vooraf moeilijk in te schatten. Olde Veste kende ons team door een Blokzijlse informanten heel handig hadden zij heel stevige dekking neergezet op onze creatiefste speelsters. 

Onze midvoor had het ook zwaar met zelf continu twee spelers in haar nek. Hard en fysiek spel was onderdeel van de Olde Veste strategie waaruit we lastig onder uit kwamen. Het eerste half uur leek voor ons maar toch kwamen we tegen. We speelde gewoon te nerveus lange ballen en hadden net te weinig geluk.

Laat in de twee helft werd VeBlo duidelijk sterker en ging het van  1-1 naar 1-2. De tweede helft speelde we duidelijk beter en ondanks dat Olde Veste de 2-2 maakte. De vraag was met hoeveel doelpunten meer zouden we winnen. Met een mooie vrijetrap van Esmee kon Kyra de stand naar 2-3 brengen.

Over de hele wedstrijd gezien had het ook 2-8 kunnen worden.  Met dit ijzersterke middenveld van Esmee, Kyra en Janita moeten we elke tegenstander kunnen verslaan.
 

Programma van de komende tijd:


Vrijdagavond 23 september 7tal competitie;  uit in Rouveen, 2e ronde 7 tal toernooi tegen Rouveen, DVSV, en DESZ, aanvang  19.00 uur
Zaterdagmiddag 1 oktober 11 tal competitie;  thuis in Blokzijl tegen de Blesse aanvang 12.30 uur.