Deze zaterdagmorgen gingen we naar Nagele.Al gauw toen we op het veld waren hadden we toch wel wat last van de kou!Maar kop op we gaan er met volle moed tegen aan,en dat werd al snel beloond met een doelpunt van Sven.Na een minuut of vijf verder werd het 1-1 en weer naar een paar minuten werd het 2-1 tegen. Toch konden we er weer 2-2 van maken en met 3-2 voor hadden we de eerste helft er op zitten.De tweede helft kwam Nagele beter in de wedstrijd en maakte er 3-3 van.Het lukte ons niet meer zo goed om naar voren te komen en Nagele wel en het werd 4-3 voor Nagele .Ondanks vele pogingen van Jesse en zijn goede verdediging lukte het niet meer om te scoren en ging Nagele weer verder met scoren en werd het uiteindelijk 7-3 voor Nagele.Maar jongens en Ruth jullie hebben je best gedaan en volgende keer weer nieuwe kansen,kop op!!