Zaterdag 26 oktober 2013

Zaterdagochtend 26 oktober, mooie dag om te voetballen tegen de plaatselijke D1  van Giethoorn. Vertrek vanuit ons sportpark om 0800 uur,  pluk de dag.  Het was erg lekker weer om te voetballen, we stonden er dan ook heerlijk van te genieten, en binnen mum van tijd was de ruststand bereikt een bedroevende  8-0 achterstand. Toch begonnen we vrij aardig en waren redelijk vaak op de helft van de  tegenpartij te vinden zonder echter gevaarlijk te worden, het was helemaal  niet slecht ook al doet de ruststand anders vermoeden.  In de rust een mooi samenspel tussen de coaches Arie/Hendrik en de spelers, ze moesten wel blijven werken voor elkaar, erin blijven geloven.           Een aantal omzettingen, andere keeper tussen de palen, posities iets anders ingedeeld, en zo gingen we de kleedkamers uit.  2e helft begon zoals de 1e eindigde, met meteen een tegengoal, echter kon de keeper deze nooit houden, een mazzelje was het. Daarna was het een beetje onze pot aan het worden we kwamen meer en meer bij de tegenstander op de helft en met een beetje geluk hadden we ook wel een keertje kunnen, het mocht echter niet zo zijn. Indien we de volgende wedstrijden net zo beginnen als we deze 2e helft zijn begonnen wordt het nog een mooi seizoen, en komen de punten vanzelf wel binnen.