Zaterdag 27 september aanvang wedstrijd 12.00 uur
Als je aan opa en oma zegt dat je om 12 uur moet spelen denken ze dat je een grapje maakt. Ik zeg opa daar kan je wel om gaan lachen maar ik ben heel serieus. Ach mien kiend je zal het wel fout hebben. Jullie spelen altijd vroeg.
Maar opa zit fout en F1 staat om 12.00 uur met de zon in het gezicht op het veld. Voor het eerst heeft F1 het gevoel,  we zijn groter dan de tegenstander, dus dat zal dan de eerste overwinning worden?
Caithlin zet al in de eerste minuut een schouderduw in en die gast vliegt toch een metertje verder op, op de grond. Joh die is licht?
Zo heeft keeper Matthijs weinig ballen. Blokzijl is de bovenliggende partij.
Ondanks dat, moeten ze hard werken voor een goal.
Jan Hinse los van de spelers van Flevoboys ziet vlak voor doel weer spelers voor hem staan, ……hè gek toch?. Sebastiaan schiet een aantal keren mis. Nick schiet of tegen iemand op of mis. Lucinda maakt de ene naar de andere solo maar vergeet dat de bal in doel moet. Louis is druk met de tegenstander.
Er moet wel wat veranderen anders wordt het 0-0. Dan toch einde eerste helft komt er een gevaarlijke actie. Luuk ten opzichte van vorige week helemaal weer terug, passt de bal in. Louis kaats hem naar Caithlin die hem direct door speelt naar Lucinda. Lucinda geeft hem door naar Jan Hinse, die 4 man weet te passeren en Sebastiaan vindt. Sebastiaan twijfelt niet en schiet de bal onhoudbaar in het doel 0-1.
In de rust geven we aan dat ze meer naar voren moeten spelen en gaan voor de goal.
Dat heeft gewerkt. Het wordt 0-2 door Jan Hinze, Nick scoort 0-3 en Lucinda scoort 0-4. Zo dat is super gedaan als team. Ze gingen vol in de aanval. Toch wist Flevoboys te scoren. Echt leuk om te zien. Ze zijn nog wat klein, beginnen ook net, maar de techniek is er al bij sommige van die spelers. Kappen en passen gaat best goed. De bal komt diep en de spits weet in een onnavolgbare actie te scoren 1-4 en wat een feest was dat voor die groep. Geweldig gedaan.
Blokzijl weet de eindstand op 1-5 te zetten en komt zo ondanks het late spelen met de volle winst thuis.
Opa we hebben gewonnen! O ja waren die andere gasten nog niet wakker dan? Opa we speelden om 12 uur. O .. ja dan moeten ze wel wakker zijn geweest. Speelde je zo laat dan, nee toch….. Opa, laat maar ik heb dorst. Goed jongen gaan we wat drinken.

Verslag geschreven namens fam Rabbinge