We gingen de wedstrijd al goed in, aangezien wij geen keeper hadden.
Roel Boonstra deed de handschoenen aan en zo stond onze kale spits op doel.
De wedstrijd begonnen we sterk, na een lange cros-pass van Gert werd
Eef weggestuurd en die faalde niet tegenover de keeper! 0-1
Niet veel later scoorde Everard weer, dit maal uit een corner met een snoeiharde
kopbal! 0-2, Flevo boys had een handige spits en die kwam de 16 binnen dribbelen,
zonder pardon schopte Donker hem maar onderuit en kregen wij een penalty tegen..
De aanvoerder van Flevo boys faalde niet oog in oog met Roel en zo was de marge weer 1.
Toch wisten wij uit een vrije trap 1-3 te scoren. De keeper nog wel wist te keren maar waar Ron stond
klaar voor het intikken! Onze voorhoede was de conditie een beetje op en mede door
het warme weer werd het nog zwaarder en moesten we steeds meer gaan verdedigen..
Dit leidde in blessuretijd voor de misschien wel beslissende tegengoal, de spits van Flevo boys kreeg de bal
mee de 16 in en tikte hem netjes in het hoekje! 2-3
De 2e helft werd Gert de Jonge gewisseld want die had een andere afspraak en dat was voor de verdediging
heel jammer. Ook wisselde Roel met Wim die nu het keepersshirt aantrok.. Dit leidde al heel gauw in de 2e Helft
tot de 3-3 met een verkeerde pass van de keeper kwam de tegenstander vlak buiten de 16 in bal bezit en maakte
het af. Niet veel later gaven wij de wedstrijd weg want er werd van afstand gescoord met een onhoudbaar schot!
4-3, in het laatste kwartier zette Blokzijl alles op alles en wist nog te scoren via Roel maar het doelpunt was
buitenspel al hoewel ik zeer mijn twijfels heb! Uit een vrije trap van Dinant wist Roel nog in de hoek te koppen
maar door een wonderbaarlijke redding wist de keeper hem er uit te houden.. Zo eindigde de wedstrijd in 4-3
en moest Leider Ronald na de wedstrijd nog een kleine schade vergoeding betalen omdat ene Boonne de hoekvlag