De eerste 11 tal competitie wedstrijd was in Ens en ging gepaard met enorme hitte. Slecht zelden zullen de temperaturen zo hoog gemeten. Naast de warmte hadden we met een aantal gecompliceerd factoren te maken.

We speelde als team voor het eerst op kunstgras. Een deel van het team was vermoeit en heel stiekem geloofde we dat we de beste waren.  Als snel werd duidelijk dat de Ens vrouwen geen rekening hielde met ons imago.

In een nood time stonden we met 2 nul achter. Niet dat we slechter waren dan Ens maar  we combineerde slecht, Renske moet na 5 minuten al vervangen worden en ons team had last van de gewijzigde opstelling.

Daarnaast waren we in de eerste helft niet scherp genoeg. In de rust van de tweede helft kwam het besef dat er niks verloren was.

Direct in de tweede helft werden de zaken op orde gebracht met een fraaie treffer. De tweede helft was duidelijk voor ons en hadden zeker hier minimaal 1 punt moeten krijgen. Echter de tegenstander hield stand en uiteindelijke verloren we onze eerste wedstrijd van het seizoen met 2-1

Programma van de komende tijd:

Zaterdagmiddag 17 september 11 tal competitie;  uit tegen Olde Veste 54 Vr2, aanvang  14.30 uur.
Vrijdagavond 23 september 7tal competitie;  uit in Rouveen, 2e ronde 7 tal toernooi tegen Rouveen, DVSV, en DESZ, aanvang  19.00 uur
Zaterdagmiddag 1 oktober 11 tal competitie;  thuis in Blokzijl tegen de Blesse aanvang 12.30 uur.