Zaterdag 19 November mochten onze jonge spelers van de J09 het opnemen tegen CVVO in Lemmer.
Hille als keeper gesteund door medespelers Thijs, Tobias, Isa, Amé, Eva en Noa.

In de 1e fase moesten de spelers nog een beetje opwarmen, nog wat stijf door de kou maar al snel een mooie poging door Thijs op doel die helaas werd onderschept door de keeper. De tegenstander reageerde fel terug maar Thijs wist deze poging goed te blokken.
Eva was op haar beurt fanatiek in de aanval en wist een aantal keren een mooie verdediging neer te zetten.

Isa en Noa maakten het samen even spannend, als duo speelden ze fel op de bal maar helaas wist CVVO de bal weg te spelen.
Helaas kwam daarna het eerste doelpunt voor CVVO. Ondanks de kou laten beide partijen een fanatiek potje voetbal zien.

Amé wissel met Eva, helaas al snel een tweede doelpunt voor CVVO. Isa laat zich fanatiek zien op de bal, Tobias schiet te hulp, maar de tegenstander is sterk.

Na een kort rustmoment start de 2e fase. Amé probeert een schot op doel die helaas net naast gaat. We zien een mooie samen werking tussen Noa, Amé en Isa om te scoren. CVVO weet de bal te bemachtigen, waar Thijs nog een mooie verdediging laat zien, maakt CVVO toch een derde doelpunt. CVVO doet kort daarna nog een poging maar deze keer is Hille daar die de bal weet tegen te houden.

Eva wisselt met Noa. Tobias aan de bal, wat een inzet! Tobias weet de bal langs een tegenspeler de spelen. Daarna gaat CVVO weer met de bal aan de haal. Eva zet daarna flink de pas erin en weet de bal te onderscheppen richting tegenstander. Thijs doet daarna een poging op het doel. Helaas!

Maar dan is daar Isa en ja hoor! Het eerste doelpunt geschoten door Isa! Yes! Noa wisselt voor Tobias.

Even een kort rustmomentje, Mark de trainer spreekt de jonge spelers bemoedigend toe. Er worden nog wat handschoenen aangereikt om de koude vingers een beetje op te warmen en dan mogen ze weer.

Helaas blijkt in de derde en de vierde fase dat CVVO een sterk team is en weet een uiteindelijke score te behalen van 11-1

Ondanks de kou en een sterke tegenpartij hebben onze jonge spelers veel inzet getoont en een mooie samenwerking neergezet.
Tijdens de penalties gingen bijna alle ballen erin.