Zo…Daar is ie dan, de laatste wedstrijd van het seizoen voor deze topvoetballers.
Vertrek om 08:00 uur vanuit een nog iets mistig Blokzijl, zonder Harrieke.
Ok; Spelers….present, ouders met auto's…. present, net met ballen en waterzak….present, wastas met schone broekjes, shirtjes en sokken….he waar is de wastas? Ronald vraagt zich af wie hem heeft…Brigitte, nee die niet! Wie heeft de wastas vraagt hij zich zichbaar nerveus af….Oh ja wij hebben hem zelf en ligt nog thuis bij Hanneke…Laat gisterenavond Ronald?
Nou, dan vertrekken we..in rij richting Creil…
Natuurlijk hebben we er zin an, heeft iedereen zijn vechtersmentaliteit bij zich…
Watch out, Creil!! we lusten jullie rauw!!……
Nadat iedereen zijn shirtjes, broekjes enz aanhad, ging het hele gezelschap  richting het veld. De dames verslaafd aan de koffie, gingen eerst bij de kantine keuren of de koffie de moeite waard was…Redelijk!! In Blokzijl is ie lekkerder…..
De  toppertjes gingen warmlopen, schieten, keten maak niet uit, als ze maar warm zijn….
Het beginsignaal ging af en al binnen 10 minuten was het door onze meisjes 0-2, eerst Lucinda en daarna Caithlin…Het was ook behoorlijk eenrichtingsverkeer. Onze keeper Kyllian stond rustig bij zijn doel de wedstrijd te bekijken.
Iedereen deed zijn best, Sem liep zijn benen uit zijn lijf en liep iedereen van Creil eruit, Caithlin liep iedere grote jongen omver…Lucinda liep overal tussen door, Niek hield alles tegen, Matthijs stond als een rots in het veld en ja, krijg die maar om…Jan- Hinze stond de ballen op te wachten bij het doel, Sam en Luuk en Louis en Mats waren ook overal op het veld.
Toch heeft dat 0-2 een vermoeiend effect op het team, we zakten in met als gevolg dat Creil 2x scoorden wat geen onaardige goals waren. Kyllian zat er wel goed bij maar hield ze net niet…
Jahaaa dat is schrikken…wat nu?? 
Dan maar laten zien dat we niet zomaar uit Creil weg te schoppen zijn…
Jan- Hinze zette de turbo aan en had veel kansen…waarvan hij er 3 benutte!
Zo….BAM!!
Wij zijn Blokzijl en vegen met jullie de mat aan!!
Wat zijn we trots op de jongetjes en meisjes van F2G…Helaas was Theo er niet bij, die zat op Urk met E1, ..de scheidsrechter mistte hem ook al, vroeg zich af waar ie was…
OK om het af te leren, nog 1x>>>>>> Creil- Blokzijl 2-5<<<<<<<<<<

Groetjes namens het hele elftal met de vaste supporterskern.
F2G