Op: 25-04-2010 20:25:00
Blokzijl2-Ens
Blokzijl-Ens
Zaterdag moest blokzijl-2 tegen ens, ens die niet heel slecht staat is altijd lastig. De eerste 20 minuten ging het dan ook gelijk op, maar daarna als ik het goed heb kwam blokzijl op een voorsprong door een losgelaten vrije trap(die door dinant mooi geschoten werd)die Ron Grendelman in de rebount afmaakte 1-0. Direct van de aftrap zat ens er bovenop en nog geen 2 minuten later 1-1. Daarna ging blokzijl beter voetballen, kreeg nog een penalty mee die er hard in werd geschoten door Martijn van de Meer. bij rust stond het 4-1. Na rust begon blokzijl iets zwakker dan waar het gebleven was maar Ens kon er niet van profiteren. Na nog een paar goals van Martijn vd Meer, kwam er ook nog een van Martijn Kuik. Ook was er in de 2e helft nog een mooi schot van Dinant die weer door de keeper werd losgelaten alleen Johannes Lok kon er niet van profiteren en schoot de bal in het zijnet helaas. De Einduitslag werd uiteindelijk 7-1 5 van Martijn vd Meer, 1 van Ron Grendelman en 1 van Martijn Kuik. Nog even het eerste bekeken die ook wonnen met 6-2 een goede dag voor Blokzijl.