Allereerst verzamelen bij het sportveld waar verschillende heren druk bezig waren met
Iedereen van het team was aanwezig en de kids werden verdeeld over de auto’s
In Vollenhove werden we meteen al ontvangen door Marian Dragt die ons vertelde welke kleedkamers voor de Fjes waren gereserveerd en zoals al was vermeld in de brief> aparte kleedkamers voor onze heren en voor onze dames.
Vol spanning afgewacht tot het onze tijd was.
12.00 uur begon de 1e helft tegen Kraggenburg.
Er werd super fanatiek begonnen in de 10e minuut scoorde Nikita Lijster bijna…jammer zeg, want dat was echt een superschot!. …het ging na dat schot er weer fanatieker aan toe, wat een hoekschop voor Kraggenburg opleverde. Nog 2 minuten te gaan…de 1e helft eindigde met 0-0
Na een glaasje ranja gedronken te hebben en goede tips gekregen te hebben van trainer Peter konden ze weer met frisse start verder.
Na 5 min gespeeld te hebben kwam er een hoekschop voor Blokzijl die genomen werd door Nikita…het ging er weer fanatieker aan toe en na 3 min werd het 1e doelpunt gescoord door Jorgen Stap…wat weer een enthousiasme Marjolein Klarenbeek ging als een speer en scoorde bijna…Damiën Pit had ook 2 hele goeie kansen, maar helaas…Manon Polkerman had in de 12e minuut een misser, maar oh oh wat een mooi schot…In de laatste 2 minuten kreeg Jorgen de bal te pakken en Scoorde het 2e doelpunt…Kraggenburg ging de laatste seconden er als een speer vandoor …. onze nieuwe keeper Eddy redde onze wedstrijd met 2-0