De eerste wedstrijd in de zaal, 0p 14 december,
Spannend !!! verzamelen om 09.15.
De opkomst was giga, alle spelers voor het eerst aanwezig, en een grote opkomst van ouders, we gingen dus met een grote delegatie richting Marknesse.
De sfeer in de kleedkamer was onder de mannelijke spelers gespannen,  of dit te maken had met het feit dat Eline, meegekomen was, blijft de vraag.

 

Aftrap om 09.45uur Tonego,  Jan Hinse ,Niek ,Sem ,Mathijs  ,Caithlin en Sam beginnen, en wat er volgt is een gelijkgaande strijd, kansen over en weer, zaal voetbal is vermoeiend, dus gauw werd er gewisseld, en stonden Luuk, Mats, Harieke Louis en Kylian in het veld.
Een verre uittrap van Jan Hinse trof Mats (de bikkel) in het gezicht, en Mats moest helaas het veld verlaten. kort voor de rust sloeg hetnoodlot toe, een bal gered door Jan Hinse komt tegen de benen van Caithlin en rolt in eigen goal, dikke pech 1-0
Daar bovenop nog een ongeluk met onze keeper die geblesseerd het veld moest verlaten,wat een   tegenslag!!! Vlak voor tijd Sam op de goal, we halen de rust met een 1-0 achterstand.


  
In de tweede helft, hadden we meer kansen,maar helaas in de afronding ging het telkens mis, blessures, bij Sem en Sam, en wat niet uit kon blijven gebeurde, ondanks een veldoverwicht, toch een kans voor Tonego, en ja hoor 2-0.   Blokzijl bleef aandringen maar een goal bleef uit.
Toch was de stemming in de kleedkamer opperbest, de heren hadden het hoogste woord,  Eline bedankt voor je steun!Misschien ligt er een schone taak voor je als mascotte van de F2

 

Manon