Verslag Blokzijl F2 – Olde Veste ’54 F 10 – 05 april 2008.


De ochtend begon met een luid gezang, want Bram, Dave en Bastiaan waren jarig geweest. Dus daar moest op gezongen worden.
Op het veld aangekomen werd voor aanvang van de wedstrijd eerst 1 minuut stilte in acht genomen ter nagedachtenis aan Egbert Bergkamp. De eerste tien minuten kregen onze mannen een aantal kansen, maar helaas lukte het niet om te scoren. De eerste echte doorbraak van Olde Veste kwam na 10 minuten. Bram deed er alles aan om een doelpunt te voorkomen. Helaas lukte dit niet en scoorde Olde Veste. Halverwege de eerste helft werd onze keeper plots ziek en moest hierdoor het veld verlaten. Bastiaan kwam op het doel te staan. Hij keepte heel goed, maar vlak voor rust schoot Olde Veste bovenin de kruising. Tijdens de rust kregen onze mannen even een peptalk van Marco en Jan. Dit was precies wat ze nodig hadden, want Sil nam de bal keurig mee langs de lijn en zag dat Max vrijstond voor het doel. Sil plaatste de bal precies bij Max in de voeten en Max gaf de bal een flinke pegel. Ja hoor precies in de kruising. Een super doelpunt!

 
Olde Veste liet het er echter niet bij zitten en scoorde nog twee keer.

 

 

Hierdoor werd de eindstand 1-4.

 

 

Na het douchen was het tijd voor een traktatie van de jarigen. Allemaal werden ze voorzien van chips en drinken. Zo kon de sportieve morgen niet meer kapot en gingen de mannen weer tevreden huiswaarts.

 

 

Verslaggever ter plaatse: Fijko Roozeboom