Zaterdag 13 maart, na de zaalcompetitie de eerste wedstrijd op het veld. Het was berekoud maar de jongens gingen enthousiast van start. Aanwezig waren Frans, Toby, Steven, Milan, Anne, Janick, Damiën en Kyran.
Het werd direct een spannend spel. Er werd door Genemuiden flink op het doel geschoten maar gelukkig steeds naast. Janick en keeper Frans zorgden voor een prachtige redding toen er vanuit een corner door Genemuiden bijna gescoord werd.
Tijdens de rust was de stand nog 0-0. Gauw een glaasje ranja achteroverslaan en direct weer verder om warm te blijven.
Na de rust was Blokzijl duidelijk sterker. Een schot van Steven miste helaas net het doel. Kort daarop viel het eerste doelpunt. Toby scoorde 1-0. Daarna kreeg Steven nog een kans en dit keer was het wel raak. Het bleef 2-0. Blokzijl kon tevreden het veld verlaten. De 1e overwinning was behaald!