Zaterdag 11 oktober, prachtig weer, en erggggggg vroeg (8.15).
De wedstrijd begint om 9.00uur en de Flevo Boys zijn gelijk al erg in de aanval. Max Kik keept de eerste helft en krijgt binnen de eerste 10 minuten al een aantal acties te verwerken van de Flevo Boys. En jawel een eerste doelpunt voor de Flevo Boys valt al na 10 minuten.
De mannen zijn een beetje beduusd en na 5 minuten alweer een doelpunt voor de Flevo Boys. Dit belooft wat….Maar Ruben Otten ziet zijn kans en scoort gemakkelijk 2-1! De Flevo Boys pakken gelijk de draad weer op en scoren direct daarna 3-1. Phoe even rust….
Jan en Fijko peppen de jongens weer even op en maken ze klaar voor de 2e helft. De tweede helft staat Ruben Otten op keep.
Maar gelijk al in de 2e minuut van de 2e helft 4-1. De mannen vechten door voor wat ze waart zijn en blijven even enthousiast. Dit wordt beloond want na een prachtige pass van Sam van Bentem kan Bram van Beek de bal binnen tikken 4-2! De mannen zijn buiten zinnen van vreugde (beetje overdreven..). De mannen blijven vooral knap verdedigen maar de tegenstander is toch echt sterker: 5-3. Maar wat gebeurt er nu…… een eigen doelpunt voor de Flevo Boys !!!! 5-3! De laatste minuten zijn toch nog spannend Max Kik onze snelle spits heeft nog een prachtige actie en schiet op doel maar helaas weet de keeper hem nog net te vangen…
En dan zit het er op. De penalty’s volgen en dan lekker douchen en naar huis. De mannen hebben weer gevochten voor wat ze waard zijn en hebben in ieder geval weer lekker gevoetbald met elkaar.. Fyko en Jan weer bedankt voor jullie overtuigende leiding!