Het was geen weer, regen, regen en nog eens regen, maar onze mannen gingen voor de punten. Na de warming-up en technische bespreking gingen onze jonge honden los.
Maar wat waren die knapen van flevo boys groot, toen we net lekker in het spel zaten
scoorde flevo boys in de 5de minuut 0-1.
Geen probleem, we gaan er voor, maar helaas, 4 minuten later 0-2 en 2 minuten daarna 0-3.
Voor onze keeper Dave was het even schrikken, maar hij moedigde zijn verdedigers aan, maar die knapen van flevo boys waren echt een maatje te groot voor onze mannen.
In de 13de minuut 0-4 en tot de ranja nog 0-5 en 0-6.
De tweede helft ging beter, de schrik was weg en we gingen voor de eer, er moest er één in.
Na een paar prachtige kansen van o.a. Sam B. bleek de goal toch elke keer op de verkeerde plaats te staan, tja, daar kun je als spits niks aan doen.
De regen maakte het veld zwaar, onze jongens werden moe, maar ze bleven vechten.
Helaas scoorde flevo boys nog 3 keer en gingen zij er met de overwinning vandoor.